| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| čo najradšej pijete keď jazdíte |
| vodu |
|
50% |
[ 1 ] |
| kofolu |
|
0% |
[ 0 ] |
| pivo |
|
50% |
[ 1 ] |
| borovičku |
|
0% |
[ 0 ] |
| šetko dokopy |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkom hlasov : 2 |
|
| Autor |
Správa |
Kasnár Občasný prispievateľ
Založený: 12 september 2007 Príspevky: 4 Bydlisko: Liborča
|
Zaslal: Št september 13, 2007 17:08 Predmet: Pitný režim |
|
|
Piť či nepiť?
Piť, piť, piť! To je to najdôležitejšie na prežitie v sedle bicykla, ide len o to čo piť, ja mám ze šetkého najradšej pivo, taká orosená topolčanská desina móže byť každých 10km, ked je teplo aj častejšie. Pravda ked som bol mladý začínal som s kofolú ale to sa šetko lepí a ešte hrdavie retaz.Na Slovensku sú neni výnimkou ani cyklisti čo evidentne požívajú aj tvrdše nápoje ale toho sa radšej vyvarujte lebo z toho rastú chrasty na kolenách a laktoch, to si dáme až večer. takže pitiu(pivu) zdar. |
|
| Návrat hore |
|
 |
frenky Občasný prispievateľ
Založený: 12 september 2007 Príspevky: 7
|
Zaslal: Št september 13, 2007 21:18 Predmet: Tak tak |
|
|
Veru baťo moj, je to tak jak hovoríš. Pitný režim je to najmenej, čo človek môže pre seba spraviť a pritom to, čo najviac zubožené ľudské telo poteší.
Prípadných záujemcov o hlbšiu znalosť problematiky pitného režimu odkazujem na http://cs.wikipedia.org/wiki/Pivo
Na Vaše zdravie turisti! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Igor Site Admin

Založený: 10 september 2007 Príspevky: 28
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 17:31 Predmet: |
|
|
Nuž pitný režim je určite dôležitý. Studené pivo v teplom letnom dni po vyčerpávajúcych kilometroch strávených na dvojkolesovom tátošovi, je určite lákavá ponuka. Ale to by sme neboli na Slovensku aby nám to niekto neprekazil. Dnes za každým rohom číha ochranca zákona ktorý hladá delikventov čo na bicykli požili či len kvapku alkoholu. Áno dnes to už je zločin a to hrdelný. Pretože jednoduchšie ako ciklistu snáď už môžu lapiť iba absolventa predškolskej výchovi na trojkolesovom vehikli. Avšak tu je nepravdepodobné že požil a ešte menej pravdepodobné že zaplatí. Nuž čo, štátna kasa zýva prázdnotou tak ju treba naplniť. A využiť na to skupinu ludí ktorý sú pre spoločnosť nebezpečný ba priam nežiadúci pod rúžkou etiky a starostlivosti o dobro občana to je úctihodné a zaslúži si to minimálne zníženie dôchodkoveho veku už i tak nadsluhujucich ochrancov s podlomeným zdravím, nasádzajúcich (alebon asávajúcich ) svoj vlastný život deň čo deň len pre dobro nás daňových poplatníkov. Veď kto z nás by zniesol napríklad nočný spánok v aute a nie v posteli, alebo intelektuálne namáhavú zmyslu plnú a v niektorých prípadoch aritmeticky temer neriešiteľnú logickú problematiku s ľudovým označením piškôrky. A tých pár dní dovolenky (myslím že úbohých 40) ktoré si ešte k tomu väčšinou musia vybrať v rekreačných strediskách ministerstva vnútra kde opäť stretávajú svojich kolegov a zasa i cez dovolenku riešia tie isté otázky ako v zamestnaní typu syr alebo soté ? Nie to nie je zamestnanie to je predsa poslanie. Navrhujem platiť pokuty paušálne aby sme ochrancov odbremenili, veď aj tak každý z nás spraví z času na čas priestupok.
A cyklisti pozor aj na malé pivo. Veď čo ak vám pod kolesá vbehne na mól ožratý člen spolku poberačov sociálnych dávok, budete za to pikať vy, ste predsa účastníci premávky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
frenky Občasný prispievateľ
Založený: 12 september 2007 Príspevky: 7
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 20:27 Predmet: |
|
|
Sám by som to krajšie nenapísal! Ale pre istotu som hlasoval pre vodu...aspoň kým nemáme tie paušálne pokuty. Potom to už bude jedno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|